Design interior,amenajari interioare case,apartamente,spatii comerciale

Servicii de design interior,proiectare Bucuresti,Ilfov  | Ploiesti,Prahova

Nu ai idee cum sa iti amenajezi locuinta?Iti doresti ca aceasta sa fie moderna,elegant sa se diferentieze prin originalitate si prin efecte decorative,dar in acelasi timp sa fie adaptata la nevoile si cerintele dvs.

Unul dintre arhitecti nostri va poate ajuta prin realizarea unui proiect de design interior.

Fiecare proiect de design realizat de noi este unic si personalizat exprimand un concept realizat special pentru un anume proprietar,un concept in care se regaseste un anumit stil de viata,o anumita personalitate

Realizam planuri 3D,2D,randari,concepte pentru fiecare camera (baie,bucatarie,dormitor,living),atat pentru personae fizice(case,apartamente,vile) cat si pentru firme(hoteluri,benzinari,spatii comerciale,restaurant,etc)

Planurile de design inerior vor contine si planurile de amplasament al obiectelor sanitare si al corpurilor de iluminat si ,de asemenea ,planurile de amplasament si executie al mobilierului la comanda.

Realizand un proiect de design interior veti beneficia din partea noastra si de consultanta in achizitionarea materialelor,supraveghere pe toata perioada desfasurarii lucrarilor de amenajare interioara.

Dupa realizarea planului de design interior echipa noastra de amenajari interioare poate duce la realizarea acestuia cu multa atentie asupra celor mai mici detalii.

Ne desfasuram activitatea de design si amenajari interioare in Bucuresti – Ilfov,Ploiesti – Prahova

 

 

Design interior Bucuresti,ilfov,Ploiesti,Prahova,firma amenajari,idei amenajari interioare,amenajari interioare,proiect design,amenajari moderne,2015,apartament,casa,vila,clasic,design si proiectare mobila,design dormitor,baie,bucatarie,living,imagini,proiectare,design,randari,idei amenajari interioare,firma design interior Ploiesti,Bucuresti

Randare living apartament Bucuresti

Servicii complete de amenajari interioare

Vila Corbeanca

Randare 3 Exterior Snagov Lac

Randare 2Interior Clasic residence Pipera

Randare 2 Exterior Snagov Lac

Randare 1Interior Clasic residence Pipera

Randare 1 Exterior Snagov Lac

Interior1 Baneasa

Interior 4 Baneasa

Interior 3 Baneasa

Interior 2 Baneasa