amenajari interioare ploiesti

 

 

 

amenajare baie apartament ploiesti

Amenajare interioara casa,apartament,spatiu comercial in Ploiesti,Prahova

Firma amenajari interioare Ploiesti Prahova

 

Cu o vasta experienta in domeniul amenajarilor interioare,firma noastra si-a propus sa ofere servicii complete de amenajare a spatiului sau locuintei dvs in Ploiesti si tot judetul Prahova. Finisaje interioare,instalatii sanitare,instalatii electrice,tamplarie pvc si mobilier pe comanda.

De ce noi?

Numeroasele lucrari efectuate pana in prezent ne-au creat experienta necesara sa putem oferii clientilor nostri lucrari de calitate,sa reusim sa satisfacem cele mai exigente cerinte.
De asemenea toate lucrarile noastre beneficiaza de garantie.Folosim materiale de calitate,echipamete profesionale si personal calificat

Design interior Ploiesti,Prahova

Inainte de a incepe lucrarile de amenajare,renovare a locuintei puteti stii cu exactitate cum va arata casa,apartamentul dvs la finalizarea lucrarilor.La cererea clentilor nostri putem apela la unul dintre arhitecti nostri de design interior pentru efectuarea unui plan 3d,a unor randari pe fiecare camera.Veti stii cu exactitate cum va arata camera,casa dvs.finisajele interioare,ce parchet,gresie,tapet sau culoare de lavabil se vor folosi,se va stii exact ce model de obiect sanitar veti avea in baie,bucatarie,cum va arata mobila si unde va fi pozitionata in fiecare camera.
Optand pentru acest serviciu de design interior veti beneficia de consultanta in achizitionarea materialelor necesare efectuarii lucrarii conform planului 3d.

Serviciile noastre:

Design interior
Amenajari interioare:gletuiri,zugraveli,montare gresie,faianta,parchet,tapet,demolari,zidarie,etc
Instalatii sanitare;refacere completa instalatie apa,calalizare,montare obiecte sanitare,etc
Instalatii electrice:refacere completa instalatie electrica,montare corpuri iluminat,etc
Mobilier la comanda:confectionare si montare
Tamplarie PVC:ferestre,usi

 
Amenajare interioara casa ploiesti,firma amenajari Ploiesti,renovari Prahova,amenajare apartament,amenajare spatiu comercial,mobila la comanda Ploiesti,termopane Ploiesti,tamplarie PVC,proiect design interior,ploiesti,prahova